The Qyqyℓಠℓಠ
THE QYQYLALA
Welcome.Owner please. Aqilah Azizi a.k.a Qyqylala here. So ? Who care--' Dashboard | +Follow
♥M O H D S Y A H R U L F A Z L I ♥
Assalamualaikum kepade blogger sekian. Aku kembali update blog semula. Btw, sory menyepi bagai. Macam korang kesah je kan. Whatever lah. 
 M O H D S H A H R U L F A Z L I  B I N M O H D Z A I N 
         



Title aku dekat atas tu ade kene mengena dngan die right. Act, die jadi MY BIEY sejak (11/11/11). Tarikh ni cantik. Pandai mu pilih kan bie? Tah tarikh keramat ape tah pegi sebat. Aku hargai semua nye. First time face to face dengan die mase bulan puase, dekat Taman Kerang (padang). Semua kerja FARHANA ALEXANDRA, die kenal dgn FAKHRUL NAIM, then FAKHRUL NAIM bawak membe. Time ni tak bertegur, sebab diorang nampak kerek gitu. Lagipun time tu aku dengan membe lain tak care dan tak gedik. Biar kan jelah. Dalam bape hari die SHAHRUL FAZLI ni ade add aku as friends dalam FACEBOOK, aku approve sebab DP die henseng. Haha, sabek. Tade lah, sbb face die aku kenal, friend kepada FAKHRUL NAIM. Bla bla bla, aku malas cerite panjang, tahu korang bukan nak bace. Kali ke berape entah aku out go town with FARHANA ALEXANDRAmungkin SHAHRUL FAZLI ada. Balik dari town aku online kebetulan SHAHRUL FAZLI online sekali. Tibe tibe hanta chat dekat aku. Aku gedik balas IM die. Best jugak IM walau first time.
Dah penat, nak out die mintak number. Hoho! Aku tak bagi pun. Sebaliknya aku mintak number die, nanti aku buat misscall. Start dari tu aku rapat. Haih, susah nak msg lelaki yg can make me laugh manjang. Sampai satu mase SHAHRUL FAZLI gertak bagai kate sayang lah ni lah. SYAHRUL FAZLI kate die nak jadi macam orang lain jugak, die nak rase macam mane nak jage aku. Aku terima, tapi die kate die tak nak terima aku sekarang sebab die nak tunggu 11/11/11 ♥ 
Tunggu punye tunggu lahir lah couple antara SHAHRUL FAZLI & NUR AQILAH. Biar lah orang kate cinta aku ni cinta MONYET KERA sekalipun. Alhamdulillah, buat mase ni SYAHRUL FAZLI tak buat mende pelik dan aku pun confirm cenggitu. Macam ade different dekat die berbanding yang sebelum ni. Insyaallah if ade jodoh. HAHA. That all. Thank You  and I LOVE YOU LIKE A LOVE SONG BEBEH ♥ 
*MOHD SHAHRUL FAZLI MOHD ZAIN

Posted at 4:04 PG | 0 comments

|
say hoi
Facebook | Twitter
Hoi! Aqilah Azizi here! Thanks for landing my blog :D

Scream here!

Navigation

About Links Entries


Credits
Design by : The Qyqylala
Basecode by : Qyqylala
Tutorial : Qyqylala
Background : Qyqylala

- END -