The Qyqyℓಠℓಠ
THE QYQYLALA
Welcome.Owner please. Aqilah Azizi a.k.a Qyqylala here. So ? Who care--' Dashboard | +Follow
HAI, BENEDICT :)

*GAMBAR SEKADAR HIASAN
Assalamualaikum guys. Tengok sikit picture atas tu, lupekan muke kite yang macam tahan KENTUT je tu. Tengok tengok ade gaye COUPLER ke? Oh tidaklah, that MY FRIENDS. No more! So lepas ni tak payahlah kan tanye kita soalan cepumas yang buat aku rase serabut sangat nak jawab. Act, die kawan lelaki yang rapat kot. Rapat lah sangat. Aku rindu bile malam time dia call then PETIK GITAR THEN NYANYIKAN LAGU UNTUK AKU. Rindu ohh:(  Btw, tak kesah lah, semoga aku dapat jumpe dengan mu lagi. Maklumlah die dah jauh dari aku, dah balik tempat asal die yang jauh nuh. Ade jodoh aku jumpelah lagi :D Kalau tak tiap hari aku hadap muke die tu. Tiap hari ke? Mungkin lah:) Harap kau sihat je wahai BENEDICT bile kat sane. I will miss all. Ceh Wah. Hahah. Boii;)


Posted at 2:15 PG | 0 comments

|
say hoi
Facebook | Twitter
Hoi! Aqilah Azizi here! Thanks for landing my blog :D

Scream here!

Navigation

About Links Entries


Credits
Design by : The Qyqylala
Basecode by : Qyqylala
Tutorial : Qyqylala
Background : Qyqylala

- END -