The Qyqyℓಠℓಠ
THE QYQYLALA
Welcome.Owner please. Aqilah Azizi a.k.a Qyqylala here. So ? Who care--' Dashboard | +Follow
OHMEY! OHSEM!

Assalamualaikum guys. Jawab ohh! Dose tak jawab. Sebelum tu aku nak garu kepale dulu. 
Tertanye, anok sape lah dekat atas ni kan kan? Anak sedare aku, adik aku baru lahir semalam, anak aku sendiri? Mak oii! Ni ANAK MOHD ZAIN lah. Tak kenal lagi? Orang yg buat RELAY dengan aku dalam MUKA BULU nuh. Tersenyum sampai ketelinge tengok picture ni. Atoto, omey omey. Macam tak percaye kecik kecik die COMEL bile besar panjang HENGSENG. Untung sape dapat die. Erk--' Tak kesah lah. Agak-agak anak aku mirip gini tak nanti bile dah married? Haha, selok aku pasal kawin. Bukan mende, aku merancang je. Merancang dari awal bagus ape dari makan pil perancang kan kan? Haha. Melalut doh kite ni. Btw, baby ni comey. Kalau betul time nie die ade depan mate aku dah lame aku lambung dia sampai atap, cium die sampai melekat air liur atau merah pipi die lekat lipstick aku, peluk kuat-kuat. Haha. Argh! Tak boleh tahan. Hoho. Selok* Nak sambung tidur dengan baby dekat atas ni. Boii <3

Posted at 4:03 PG | 1 comments

|
say hoi
Facebook | Twitter
Hoi! Aqilah Azizi here! Thanks for landing my blog :D

Scream here!

Navigation

About Links Entries


Credits
Design by : The Qyqylala
Basecode by : Qyqylala
Tutorial : Qyqylala
Background : Qyqylala

- END -