The Qyqyℓಠℓಠ
THE QYQYLALA
Welcome.Owner please. Aqilah Azizi a.k.a Qyqylala here. So ? Who care--' Dashboard | +Follow
I"AM COMING BLOG
Assalamualaikum. Aku bukan nak membebel ke ape ke, tapi nak selok sikit je. Iteww dah lame dah tak update blog tau, bertahun bagai dah rasenye :D Ah! Siapa cara--' Aku rase geli, nak muntah sebab bace post aku yang dulu. Macam bastuv je! Hahah. Okay, kita kalau nak hidup kene ikut peredaran masa. Tak gitu? Tapi takpe, aku kisah mende mu semua nak kutuk sambil terkentut ke afe ke. Janji iteww bahagia. Haha. Okaylah, nak solat ni. Mesti terkejut, sebab baru tahu Aqilah anak Azizi ni solat rupenye :o Kbye-,-

Posted at 4:16 PG | 0 comments

|
say hoi
Facebook | Twitter
Hoi! Aqilah Azizi here! Thanks for landing my blog :D

Scream here!

Navigation

About Links Entries


Credits
Design by : The Qyqylala
Basecode by : Qyqylala
Tutorial : Qyqylala
Background : Qyqylala

- END -