The Qyqyℓಠℓಠ
THE QYQYLALA
Welcome.Owner please. Aqilah Azizi a.k.a Qyqylala here. So ? Who care--' Dashboard | +Follow
ILOVEYOU AYAH!
With MR. AZIZI
Assalamualaikum. With ENCIK MOHAMMAD AZIZI BIN SALIHI <3 Ehem, ehem. Siapakah beliau. Eh, orang tu cakap dia ABANG kita, orang tu cakap dia BOYFIE kita. Ohmystarbuck! Dia AYAH kita oh. Takde dia takde lah kita. Muka kita ade gaye dia tak, takde gaya okay takpe, siapa cara :D Ramai kabo, muka kita ade gaya ayah :* Dah anak dan bapak, ape ke bodoh kau ni nyah. Kjoke--' At the same time, Encik Azizi yang hengseng lagi kacak macam anak dia dah berbini, harap takde yang biroh dengan my bapaks :* NORASMIDAH BINTI AHMADUN bini dia :* a.k.a ibu kita :) Harap aku mampu jadi anak yang terbaik dan mampu bahagiakan dia. Angah sayang ibu, ayah :* Thanks for everything :) Muahaha. Kbye:)


Posted at 6:49 PG | 0 comments

|
say hoi
Facebook | Twitter
Hoi! Aqilah Azizi here! Thanks for landing my blog :D

Scream here!

Navigation

About Links Entries


Credits
Design by : The Qyqylala
Basecode by : Qyqylala
Tutorial : Qyqylala
Background : Qyqylala

- END -